sâmbătă, 24 decembrie 2011

Cum aplici genele false?


Antrenament

Inainte sa aplici genele false, incearca sa te joci putin cu ele, sa le asezi fara lipici, sa vezi exact cum iti sta si daca iti place. Tocmai de aceea este bine sa-ti cumperi doua randuri, unele mai ieftine pentru antrenament si altele mai bune pentru atunci cand le vei aplica pe bune.

Ascunde defectele cu ajutorul machiajului

Desi unele trasaturi deosebite ale fizionomiei tale sunt privite cu admiratie de ceilalti, nimeni nu te poate convinge sa accepti aceste "imperfectiuni" ale chipului tau.
Incerci, de cele mai multe ori, sa le ascunzi dar, daca nu manuiesti cat trebuie trusa de machiaj, poti cadea in cealalta extrema: sa scoti si mai mult in evidenta formele pe care vrei sa le estompezi.

Secretele blush-ului

Fardul de obraz intinereste si-ti da un aer plin de prospetime.
Blush-ul nu trebuie sa te transforme intr-o papusa ruseasca, ci a fost inventat pentru a structura machiajul, pentru a crea un joc de lumini si umbre care sa-ti contureze delicat trasaturile, mai ales ca, dupa aplicarea fondului de ten, culoarea fetei se uniformizeaza, iar chipul pare mai palid.

Machiaj de iarna

Culorile machiajului de toamna-iarna sunt inchise si intense, pentru a da ochilor profunzime.
Tendintele in machiajul din perioada rece au avut ca inspiratie culorile predominante ale hainelor, dar si ale funzelor si naturii terne.

marți, 20 decembrie 2011

Coafura 3 in 1

Iti place sa creezi tot timpul coafuri noi dar ai ramas fara idei? Noi iti aratam cum sa realizezi, pas cu pas, 3 coafuri diferite.
Te invatam intai cum sa te coafezi pentru zi si sa faci apoi trecerea de la o coafura lejera la una potrivita pentru iesirile tale in oras sau la evenimente.
Daca ai parul drept iti recomandam sa iti ondulezi parul fie cu un aparat de styling fie cu bigudiuri. Daca ai parul ondulat, in mod natural, urmeaza intocmai pasii de mai jos:

Coafuri cu volum, pentru par fara volum

INANTE


Nu stii cum sa faci sa obtii cat mai mult volum pentru parul tau drept? Iti aratam pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a obtine o coafura de zi, plina de volum pe care apoi sa o transformi intr-o coafura chic de seara. Si totul cat ai spune StilDex.
Parul drept, subtire, tinde sa se ingrase mult mai rapid. De aceea iti recomandam sa optezi pentru un sampon uscat, tip spray care sa prelungeasca durata de spalare a parului.
Acesta poate fi aplicat pe parul uscat, chiar inainte de a incepe procesul de coafare pentru a reda aspectul curat si ingrijit.

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Varfuri despicate

Varfurile despicate sunt cosmarul oricareia dintre noi. Parul nu se aseaza cum trebuie. Nu-l putem lasa pe Rico Suave sa treaca cu degetele prin el, pentru ca stim ca nu va fi un sentiment placut. Nu arata bine, sau cel putin nu in totalitate. Si-n plus, in incercarea de a-l peria, smulgem mai mult decat necesar, tot din cauza varfurilor maltratare care se incalcesc prea usor.
Aflam acum cateva lucruri pe care trebuie sa le stim despre varfurile bolnave. 



joi, 15 decembrie 2011

Asa asortezi puloverul cu incaltamintea in sezonul rece

Temperaturile scazute ne impun, din ce in ce mai convingator, un nou cod vestimentar pentru outfit-urile casual: puloverele, tricoturile supradimensionate, comode si extrem de calduroase, care fac moda abordabila si in cel mai ostil sezon al anului. Pentru un streetstyle, intotdeauna modern, al carui principal atribut il reprezinta diversitatea combinatiilor adoptate si creativitatea asortarii diverselor accesorii, Diva Hair iti propune 6 modalitati de asortare a puloverelor cu incaltamintea.



miercuri, 14 decembrie 2011

Beauty tips



O femeie nu poate sa stie niciodata prea multe trucuri! Pe unele le uitam, pe unele nu le-am stiut niciodata, iar pe altele tocmai le descoperim. Astazi am mai strans pentru tine inca 5 trucuri beauty pe care trebuie sa le stii



marți, 13 decembrie 2011

Ghid pentru a invata cum sa-ti formezi sprancenele

O pereche de sprancene cu o forma bine realizata va poate schimba intreaga fizionomie. Lumineaza fata, maresc ochii si dau un aspect general mult mai placut.

Sprancenele reprezinta unul dintre cele mai importante puncte de reper in machiajul ochilor, astfel ca primul pas este sa le dam forma, lungimea si culoarea potrivita trasaturilor noastre. Al doilea pas, la fel de important, este acela de a le ingriji constant.


Breton!


Bretonul e aproape ceva magic. Cand vrei sa faci o 
schimbare de look, dar nu stii exact ce ai putea face, 
parul este de obicei cel care are de suferit. Daca nu 
iti schimbi culoarea sau lungimea parului, atunci 
bretonul este la indemana. Totusi bretonul nu se 
potriveste oricui. Afla de mai jos daca tie ti se 
potriveste bretonul sau nu.



Coafuri romantice de Revelion


Daca ti-ai ales deja tinuta pentru Revelion, noi iti propunem cateva coafuri romantice, senzuale si extrem de usor de facut, in Old Glamour Hollywood Style. Inspira-te din pieptanaturile vedetelor si incearca sa realizezi singura o astfel de coafura eleganta si apreciata de toti barbatii.

Iata mai jos cateva coafuri romantice pentru Revelion:



Trucuri, trucuri

Toate cautam trucuri de infrumusetare rapide, prin care sa salvam minute pretioase dimineata, cand ceasul a sunat prea tarziu si intarziem la birou. Iti prezentam 3 trucuri care vor adauga doar 5 minute in plus rutinei tale zilnice, dar vor avea rezultate de milioane!


Machiaj ochi albastri

Lectii de machiaj: machiaj ochi albastri! Ai ochi albastri si nu sti ce machiaj este cel mai potrivit?
Ochii sunt partea cea mai expresiva a fetei unei persoane iar machiajul potrivit este esential pentru scoaterea in evidenta a acestora. Unul dintre lucrurile de baza este sa sti ce nuante se potrivesc culorii ochilor tai. Nu alege o nuanta doar pentru ca este preferata ta sau pentru ca se asorteaza cu tinuta pe care doresti sa o imbraci.

Machiaj ochi verzi, sfaturile make-up artistilor

Machiaj ochi verzi, lectia de machiaj! Ai ochi verzi si nu sti ce machiaj este cel mai potrivit?  StyleAndTheCity iti prezinta cateva sugestii oferite de make up artist pentru un make up profesional, atit de zi cit si de seara.


Ochi caprui, machiaj de seara inspirat de vedete

Ochi caprui-machiaj de seara inspirat de la vedetele din Hollywood! Make up in tendintele sezonului si idei de machiaj pentru ochi caprui pentru a-ti pune in evidenta stralucirea naturala a ochilor.

Ascunde-ti defectele!

Vrei sa arati grozav in orice situatie si sa nu-ti faci probleme pentru felul in care arati? Trebuie sa gasesti o solutie pentru a ascunde zonele-problema si pentru a scoate in evidenta ce ai mai frumos.
Iata cateva trucuri!


Realizeaza o coafura cu volum in doar 3 pasi

Opulenta coafurilor cu volum, coafuri de legenda pe catwalk-ul international, garanteaza un efect spectaculos si un look elaborat, demn de o diva autentica. Aspectul elaborat al acestui hairstyling il poate clasifica in gama look-urilor complicate, insa profesionistii te asigura ca poti realiza aceasta coafura in doar 3 pasi.


Materiale folosite: 

Placa pentru indreptat parul,
Fixativ puternic,
Agrafe mari sau ace


Obtine un abdomen plat


Abdomene in patru timpi:

Te asezi pe salteluta, cu genunchii indoiti, cu spatele perfect lipit de saltea, cu palmele la ceafa, insa coatele sa fie paralele cu solul.

Coc simplu, Do It Yourself

Vrei sa inveti sa realizezi un coc romantic, simplu, minimalist, ideal atat pentru birou, cat si pentru ocazii speciale? Pentru ca se apropie Sarbatorile si vrem sa fim impecabile in cel mai scurt timp posibil, iti prezentam cum poti obtine, pas cu pas, un coc simpIu, cu un look sofisticat. Iata care sunt cei patru pasi pentru un coc perfect, de inspiratie romantica:


De Revelion, accesoriile fac diferenta

Accesorizarea face, fara indoiala, diferenta intre o tinuta simpla, minimalista, si una care se inscrie in noul val al decadentei. Pentru a reda opulenta viziunii, designerii au introdus in moda de pret-a-porter un nou concept de stilizare: accesoriile statement. Inele supradimensionate, coliere simbol, bratari de inspiratie baroca sau cercei de inspiratie art deco: iata accesoriile sezonului, ideale pentru a completa o tinuta de petrecere. Noi iti propunem 12 modele deosebite, care te vor inspira, fara indoiala, in etape creativa de compunere a outfit-ului perfect pentru Revelion.


Idei moderne de coafuri impletite




Impletiturile se incadreaza in nota de naturalete pe care lumea modei ne-o ofera in sezonul cald al acestui an. Parul impletit este o optiune rapida de coafare, care dovedeste o versatilitate potrivita unei femei moderne.
Tendintele de coafare de anul acesta incadreaza si parul impletit, care se dovedeste a fi potrivit atat unei zi de shopping, unei seri de distractie cu prietenii cat si pentru o zi la job sau pentru o ocazie speciala.

Bucle lejere


Afla cum se obtin bucle libere, sexi cu aceste instructiuni pas-cu-pas: 





luni, 12 decembrie 2011

9 trucuri pentru a arata mai tanara



Iata cateva trucuri in materie de frumusete care te vor face sa arati mai tanara.


Curls, girls!


Aici am sa-ti arat cum sa-ti onduleti  parul  pentru a obţine valuri sexy, beachy ca Miley Cyrus. Secretul pentru a acest aspect se află în tehnica, dar si-n tunsoare. Undele beachy functioneaza cel mai bine pe par de lungime medie sau pe par lung, tuns in straturi lungi.




Dificultate: medieTimpul necesar: 30 minute - 1 oră, în funcţie de lungimea si grosimea parului.
Iata cum: