marți, 13 decembrie 2011

Coafuri romantice de Revelion


Daca ti-ai ales deja tinuta pentru Revelion, noi iti propunem cateva coafuri romantice, senzuale si extrem de usor de facut, in Old Glamour Hollywood Style. Inspira-te din pieptanaturile vedetelor si incearca sa realizezi singura o astfel de coafura eleganta si apreciata de toti barbatii.

Iata mai jos cateva coafuri romantice pentru Revelion:



1. Coafura simpla, in stilul anilor ’60. Parul se onduleaza doar la varfuri cu un ondulator, apoi se piaptana cu o carare pe o parte. Poti sa folosesti putin gel sau fixativ ca piptanatura sa se mentina si neaparat, un spray de stralucire.


2. Coafura feminina si sexy cu bucle romantice, retro. Se folosesc un sampon si un baslam petru volum, apoi parul se usuca cu aer rece, dupa ce ai aplicat o spuma de volum. Pune-ti cateva bigudiuri calde, mari, si lasa-le sa actioneze jumatate de ora. Aranjeaza parul cu mana dupa ce ai scos bigudiurile si fa-ti o carare pe o parte. Fixeaza COAFURA cu foarte putin fixativ de volum. Si nu uita de senzualul ruj rosu!


3. Cofura exotica. Parul foarte lung si impecabil vopsit (cu suvite mai deschise la culoare in unele cazuri), se usuca bine dupa ce ai folosit un spray de volum cu generozitate. Se face o carare laterala, iar tot parul se aranjeaza frumos pe o singura parte, dupa ce l-ai ondulat usor la capete. Fixeaza-l si foloseste un spray de stralucire.


4.Coafura romantica pentru o fire delicata si feminina. Parul de lungime medie se usuca dupa ce ai folosit putina spuma de volum pentru textura. Onduleaza pletele de la jumatate in jos sau foloseste bigudiuri medii, calde. Cararea laterala trebuie sa fie perfecta, iar buclele se aranjeaza trecandu-ti degetele prin ele. Poti folosi un spray special de stralcuire, mai ales daca este Revelionul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu