luni, 12 decembrie 2011

9 trucuri pentru a arata mai tanara



Iata cateva trucuri in materie de frumusete care te vor face sa arati mai tanara.


1. Mentine-ti parul între barbie si umeri. Bretonul pieptanat spre lateral si parul nu mai lung de umeri te va dezbraca de ani.

2. Unele nuante de ruj de pot imbatrani dramatic. Pentru a arata cat se poate de tanara, orienteaza-te clar spre nuante maro. Evita rujul mat, deoarece el tinde sa se stabileasca în liniile buzelor. În schimb, încercati sa ruj cremos sau glos.



3. Ramai pe blush-uri cremoase.Pielea imbatranita insemna, in general piele uscata, asadar blush-urile si shadow-urile cremoase sunt garantia unui aspect proaspat. De asemenea, rblush-ul si shadow-ul pulbere au tendinta sa se stabileasca în liniile fine ale ridurilor.

4. Defineste-ti ochii! Genele ondulate iti vor scoate imediat ochii in evidenta. Poti sa-ti ondulezi genele dupa aplicarea rimelului, dar asigura-te ca rimelul s-a uscat. Un eyeliner negru aplicat pe pleoapa superioara, paralel cu genele, iar pe cea inferioara, exact in linia genelor, iti va mari ochii. 

5. Nu pensa prea mult sprancenele. Odata ce te-a lovit varsta de 30 de ani, vei dori sa ai grija sa nu pensezi prea tare, deoarece sprancenele sunt mai putin apte sa creasca din nou.

6. Încearca albirea dintilor in mod constant. Dintii se ingelbenesc de la cafea , ceai sau vin rosu. Avi posibilitatea sa albesti dintii repede, cu produse direct din farmacie, fara sa mergi la dentist. Si pasta de dinti potrivita ajuta (la mine functioneaza Vademecum).

7. Stai dreapta. Gandeste-te la toate femeile sexi si-ti vei da seama ca au asta in comun: stau in picioare drept si pline de incredere.  Nu doar ca vei arata mai supla, spatele drept te va face sa arati cu cinci ani mai tinara.

8. Dormi bine noaptea. Putine lucruri te imbatranesc peste nospte asa cum o face un somn rau.  Ochii tai sunt umflati, pielea palida si plictisitoare, iar fata cazuta. Bea un ceai de tei, te linisteste ca un calmant si dormi mai bine.

9. Ingrijeste-ti tenul cu produse naturale. Dupa ce te demachiezi, incearca o infuzie cu ceai de musetel. Imbiba apoi un tampon in ceai si curata-ti fata cu el. Previne ridurile si imperfectiunile. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu