sâmbătă, 24 decembrie 2011

Cum aplici genele false?


Antrenament

Inainte sa aplici genele false, incearca sa te joci putin cu ele, sa le asezi fara lipici, sa vezi exact cum iti sta si daca iti place. Tocmai de aceea este bine sa-ti cumperi doua randuri, unele mai ieftine pentru antrenament si altele mai bune pentru atunci cand le vei aplica pe bune.

Masoara-le

Pentru ca este posibil ca genele sa fie mai lungi decat iti trebuie tie, este bine sa le masori. Cum faci asta? Aseaza o oglinda sub barbia ta, lasa capul pe spate si uita-te in jos in timp ce asezi genele false. Dupa ce ai observat cat de lungi trebuie sa fie pentru a nu te jena, taie ce este in plus.

Mascara

Recomandarea specialistilor este urmatoarea: aplica mascara pe genele false si apoi lipeste-le de cele naturale. Astfel nu vei slabi lipiciul daca incerci sa le dai cu mascara dupa ce le-ai aplicat.

Aplica lipiciul

Pune putin lipici in podul palmei, apoi trece prin lipici genele false cu partea care trebuie lipita. Nu pune foarte mult pentru ca, de obicei, lipiciul este foarte bun. Daca iti tremura mana, pune cotul pe masa si sprijina-te in el.

Aplica genele

Asteapta 10-20 secunde pentru ca lipiciul sa fie bun de aplicat. Lipeste genele false cat mai aproape de linia celor naturale pentru a arata cat mai bine. La final poti aplica un tus negru pentru a nu se observa diferenta.

Cum le dai jos?

Pentru a scapa de genele false, trebuie doar sa tragi de ele dinspre exterior spre interior. Daca nu se scot usor, incearca putin demachiant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu