marți, 13 decembrie 2011

Trucuri, trucuri

Toate cautam trucuri de infrumusetare rapide, prin care sa salvam minute pretioase dimineata, cand ceasul a sunat prea tarziu si intarziem la birou. Iti prezentam 3 trucuri care vor adauga doar 5 minute in plus rutinei tale zilnice, dar vor avea rezultate de milioane!



Curbeaza-ti genele
Cele mai multe femei au genele drepte, sau chiar indreptate in jos. Atunci cand le curbezi, faci ochii sa para mult mai mari. Asa ca, daca pana acum ai considerat clestele de curbat genele un instrument modern de tortura, invata sa-l folosesti corect (vei gasi o multime de filmulete pe Youtube in acest sens) si vei fi uimita de diferenta. Adauga apoi un strat subtire de mascara si ai obtinut ochi mai mari, mai luminosi si mai frumosi in 2 timpi si 3 miscari.
Extra sfat: Treci clestisorul de curbat sub un jet de apa calda, pentru a-l incalzi. Vor rezulta niste onduleuri de-a dreptul dramatice.

Aplica primer pe pleoape
Primerul este o baza de machiaj, care are rolul de a hidrata pleoapele, de a impiedica strangerea fardului in pliurile pleoapei si de a fixa mai mult timp fardul de ochi. Daca vrei ca fardul sa reziste intreaga zi, ai nevoie de el. In cazul in care nu vrei sa dai bani pe un nou produs (desi pretul lui este relative mic), pune putin fond de ten pe pleoape inainte de a aplica fardul de ochi, pentru a te asigura ca fardul va arata bine pe tot parcursul zilei.

Contureaza-ti buzele (si coloreaza-le)
Daca vrei ca rujul sa reziste mai multe ore, trebuie sa te imprietenesti cu creionul de contur pentru buze. Dar nu ajunge doar sa-ti trasezi conturul buzelor – trucul este sa alegi un creion de aceeasi culoare cu a rujului si sa colorezi intreaga buza cu respectivul creion. Consistenta uscata a lip liner-ului va rezista mai mult pe buze, in timp ce rujul tau preferat va adauga stralucire si hidratare look-ului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu