marți, 13 decembrie 2011

Machiaj ochi albastri

Lectii de machiaj: machiaj ochi albastri! Ai ochi albastri si nu sti ce machiaj este cel mai potrivit?
Ochii sunt partea cea mai expresiva a fetei unei persoane iar machiajul potrivit este esential pentru scoaterea in evidenta a acestora. Unul dintre lucrurile de baza este sa sti ce nuante se potrivesc culorii ochilor tai. Nu alege o nuanta doar pentru ca este preferata ta sau pentru ca se asorteaza cu tinuta pe care doresti sa o imbraci.



Machiaj ochi albastri
Indiferent daca sunt la fel de profunzi ca albastrul oceanului sau la fel de intunecati ca si cerul inaintea unei furtuni, ochii albastrii pot sa arate incredibil. Secretul este sa folosesti un machiaj care sa ii scoata in evidenta si sa accentueze nuanta naturala. Daca ai ochii albastrii si nu sti care sunt culorile potrivite pentru machiajul acestora noi avem cateva sfaturi cu privire la ce nuante poti sa folosesti pentru a obtine un machiaj perfect.






Hai sa vedem cateva sfaturi pentru realizarea unui machiaj ochi albastri perfect. 



Machiaj   ochi albastri


Machiaj ochi albastri, Fard de ochi
Alegerea unei nuante de fard de ochi pentru ochii albastri este la fel de importanta ca si tehnica de machiaj folosita. In functie de efectul pe care doresti sa il obtii, poti opta pentru diverse nuante de fard atunci cand vrei sa realizezi un machiaj reusit pentru ochi albastri. Pentru a intensifica nuanta de albastru a ochilor opteaza pentru nuante de albastru si gri. Iar pentru un plus de contrast foloseste nuante de maro si bej, acestea vor scoate in evidenta ochii albastrii si ii vor face sa para foarte sexy si plini de viata. In plus nuantele de maro pot sa faca ochii albastrii sa para mai mari si sa le adauge profunzime. Si ca sa ai la indemana nuantele perfecte pentru machiajul ochilor albastrii nu uita nici de fardurile de ochi True Colour Quad de la Avon.




Machiaj ochi albastri












Machiaj ochi albastri, Eyeliner
Eyelinerul este de asemenea un pas necesar in realizarea unui machiaj. Pentru machiajul ochilor albastrii iti sugeram sa folosesti un eyeliner mai inchis la culoare, cum ar fi un creion de ochi  Starry Night Blue de la Avon, pentru ca acesta accentueaza culoarea ochilor. Nu uita ca eyelinerul trebuie sa scoata in evidenta ochii, nu sa atraga atentia asupra sa. Evita sa folosesti de asemenea un eyeliner foarte deschis la culoare pentru ca poate sa produca pierderea din intensitate a culorii ochilor.







Machiaj ochi albastri
 Machiaj ochi albastri, Rimel
Pentru finisarea machiajului ochilor albastrii este recomandat sa folosesti un rimel in nuante inchise. Poti opta pentru un rimel negru Supershock de la Avon de exemplu, acesta va scoate in evidenta ochii si in plus se potriveste cu orice nuanta de fard vei alege. Rimelul poate sa iti ofere mai mult volum pentru gene mai bogate, mai ispititoare si cu siguranta foarte sexy!











Ochii albastrii sunt foarte frumosi, iar daca vrei sa ii scoti in evidenta cu siguranta trebuie sa fii atenta la ce fel de machiaj folosesti pentru restul fetei. Secretul este sa folosesti un machiaj discret si nu uita: nu exagera cu machiajul fetei sau cu o nuanta de ruj foarte puternica pentru ca distrage atentia de la ochi. Trebuie sa aplici doar atat machiaj cat sa complimenteze machiajul ochilor.
Acestea sunt nuantele perfecte pentru un machiaj reusit al ochilor albastri. Nu uita ca poti si tu sa experimentezi cu aceste nuante si cu diferite tipuri de machiaj ca sa descoperi machiajul perfect pentru ochii albastri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu