marți, 13 decembrie 2011

Coc simplu, Do It Yourself

Vrei sa inveti sa realizezi un coc romantic, simplu, minimalist, ideal atat pentru birou, cat si pentru ocazii speciale? Pentru ca se apropie Sarbatorile si vrem sa fim impecabile in cel mai scurt timp posibil, iti prezentam cum poti obtine, pas cu pas, un coc simpIu, cu un look sofisticat. Iata care sunt cei patru pasi pentru un coc perfect, de inspiratie romantica:



Pasul 1 - Se indreapta parul

Indreapta parul cu placa. Daca ai parul deja foarte drept, nu este necesar  sa il mai indrepti. Opteaza pentru o carare intr-o parte, opusa celei in care vrei sa faci cocul. Cararea porneste de la coltul sprancenei.

Pasul 2 -Uleiul face minuni

Aplica ulei pe varfuri si putin pe lungimea parului pentru a evita electrizarea acestuia la pieptanat si finisat. Folosim fixativ pentru a fixa firele rebele.

Pasul 3 - Se prinde parul intr-o coada

Se prinde parul usor intr-o coada, intr-o parte. Se impleteste o coada lejera , rasucindu-se o parte in jurul alteia si creand un efect de coada rasucita, prinsa  sub forma de coc.

Pasul 4 - Se fixeaza firele rebele

Se fixeaza firele rebele cu ace de par si fixativ.  La final,  se aplica un luciu de par, pentru a conferi stralucire coafurii . Luciul anuleaza efectul fixativului, care matuieste parul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu