marți, 13 decembrie 2011

Ochi caprui, machiaj de seara inspirat de vedete

Ochi caprui-machiaj de seara inspirat de la vedetele din Hollywood! Make up in tendintele sezonului si idei de machiaj pentru ochi caprui pentru a-ti pune in evidenta stralucirea naturala a ochilor.





Ochi caprui, machiaj de seara inspirat de vedete






Ochii caprui plictisitori? Niciodata! Ochii caprui sunt cea mai versatila si cea mai usor de scos in evidenta culoare de ochi. De ce? Pentru ca dintre toate culorile de ochi, pentru ochii caprui poti sa folosesti o gama foarte larga de nuante de farduri de ochi.

Bineinteles, fiecare persoana cu ochi caprui este diferita si exista foarte multe  nuante unice de ochi caprui, asa ca am ales pentru tine idei de machiaj ochi caprui folosite de vedete cunoscute pentru a-si pune in evidenta stralucirea naturala a ochilor.
Eva Longoria machiaj ochi capruiOchi caprui machiaj a la Beyonce
Asa ca, fie ca ai ochii caprui inchis ca ai Evei Longoria sau maro auriu ca ai lui Beyonce, hai sa vedem cum ii poti scoate in evidenta cu un machiaj ochi caprui  de vedeta.

Ochi caprui, machiaj de seara a la Jenifer Lopez 

Jennifer Lopez machiaj de searaMachiaj ochi caprui











Machiajul smokey eyes este perfect pentru ochii caprui mai deschisi la culoare, ca cei ai lui Jenifer Lopez.

Secretul unui machiaj ochi caprui perfect este sa folosesti nuante calde, cum ar fi maro ciocolatiu, auriu, miere si caramel; acestea vor scoate in evidenta caldura ochilor caprui deschis ca cei ai lui Jenifer Lopez.

Ochi caprui, machiaj de seara ca si Eva Longoria Parker 



Pentru machiajul ochilor caprui inchis spre negru, evita sa folosesti un machiaj foarte intens.

Daca iti doresti si tu un machiaj ochi caprui ca cel al Evei Longoria, evita nuantele de maro fara viata si alege nuante aurii, cremoase.


Ochi caprui, machiaj de seara inspirat de Beyonce Knowles 

Beyonce machiaj de searaMachiaj ochi caprui











Ochii caprui calzi ca cei ai lui Beyounce ies foarte mult in evidenta datorita echilibrului realizat intre machiajul ochilor si machiajul folosit pentru restul fetei.

Cand folosesti un machaj ochi caprui puternic, alege nuante neutre de ruj  si vei arata si tu ca o vedeta!

Ai ochi caprui? Care dintre aceste machiaje te inspira cel mai mult?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu