marți, 13 decembrie 2011

Realizeaza o coafura cu volum in doar 3 pasi

Opulenta coafurilor cu volum, coafuri de legenda pe catwalk-ul international, garanteaza un efect spectaculos si un look elaborat, demn de o diva autentica. Aspectul elaborat al acestui hairstyling il poate clasifica in gama look-urilor complicate, insa profesionistii te asigura ca poti realiza aceasta coafura in doar 3 pasi.


Materiale folosite: 

Placa pentru indreptat parul,
Fixativ puternic,
Agrafe mari sau ace


Pasul 1


Se indreapta parul pentru a putea fi coordonata usor coafura, chiar daca aparent pare o coafura dezordonata. In cazul in care ai parul foarte drept, nu trebuie neaparat sa il indrepti. 

Pasul 2 


Se desparte parul in suvite care se tapeaza pentru a obtine volum coafurii. Este indicat sa se inceapa cu suvite luate din partea de sus a capului pana se ajunge catre ceafa.
Fiecare suvita se fixeaza cu un fixativ mai puternic pentru a conferi rezistenta coafurii.


Pasul 3


Dupa ce a fost tapat parul, se iau suvite incepand cu zona de la ceafa si se prind cu agrafe pe interior. Se fixeaza fiecare suvita.
Suvitele din fata si partile lateriale se fixeaza si se tapeaza fiecare pentru a obtine volum in parti. Daca iti raman cateva suvite de la breton, nu trebuie sa le mai tapezi. Le poti prinde cu ace in parti. Pulverizeaza-le cu putin fixativ si lasa-le sa se usuce. La final, indeparteaza acele. 
Foloseste un spray fixativ pentru a conferi rezistenta si stabilitate coafurii.

Tu vei aborda aceasta coafura?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu